Groepslessen

Sporten op de manier die bij jou past. Gym met Kim biedt een gevarieerd aanbod aan lessen. Van intensieve spiergroep trainingen tot bootcamp en personal training/coaching. Ervaar het zelf en laat je meevoeren op motiverende muziek met gedreven medesporters, volop interactie en vooral heel veel lol met elkaar!  Bekijk hier het lesrooster en de tarieven of reserveer hier direct een plekje voor een les naar keuze.


Waarom Gym met Kim?

PUMP              met Kim

Bodypump is een energieke haltertraining op motiverende muziek. De training bestaat uit een vast programma van 50 minuten waarin iedere spiergroep getraind wordt. 

We werken met veel herhalingen en relatief weinig gewicht. Hierdoor ontwikkel je geen grote toename van spiermassa, maar je lichaam wordt wel strakker! Deze les is voor vrijwel ieder niveau goed te volgen. 

Shape              met Kim

Bodyshape is een intensieve training en net als Bodypump  zeer geschikt voor beginners en gevorderden. De warming up bestaat uit een kort blokje met eenvoudige danspassen waarbij de vetverbranding wordt gestimuleerd. Daarna volgen er krachtoefeningen voor diverse spiergroepen, waarbij altijd buik, billen en benen onder handen genomen worden. En we eindigen met een dans.

Yoga bij GMK

Yoga is een filosofie uit India en bestaat uit verschillende onderdelen. De fysieke vorm van Yoga wordt gebruikt om je lichaam sterker en flexibeler te maken, verbeteren van je lichaamshouding, versterkt je botten, verlaagt je bloedruk, verbetert je bloed- circulatie en verbetert je zuurstofopname  Andere onderdelen van Yoga zijn omgang met je medemens, eetgedrag en mediteren.

circuit            training

Full Body Circuit is een intensieve training waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt tijdens de oefeningen. Het woord circuit zegt het al, je hebt een aantal oefeningen die je moet doen. Na een aantal oefeningen volgt een high intensity workout van 1 minuut. daarna ga je weer verder met het circuit. Door deze les zal je uithoudingsvermogen en je spierkracht toe gaan nemen! 

XCO             met kim

XCORE training is een intensieve training, waarbij effectiviteit, hard werken, plezier en leuke muziek samen gaan. Deze workout is de ultieme core training (de kern van de rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO. De XCO is en rode buis met wisselend gewicht erin. Je kan kiezen tussen 4 verschillende maten.

* S = 600 gram

* M = 900 gram

* L = 1350 gram

* XL = 1800 gramSportiviteit en beleving

De juiste sfeer

De beste muziek

Persoonlijke aandacht

Gekwalificeerde instructrice

Een vrolijke lach!