Coaching met Kim

Naast mijn groepslessen, bied ik ook de gelegenheid voor wat intensievere begeleiding aan klanten die dat willen.
Dit kan zijn Personal Training, een small group training zoals het inmiddels befaamde Maatje Minder programma of Personal Coaching/ Personal Training trajecten in de richting van een fitter en vitaler leven.

Personal Training/ Coaching met Kim

Personal training wilt zeggen dat we samen aan de slag gaan met jouw doelen op sportief gebied. Ik begeleid je 1 op 1. Of je nu wilt weten hoe je bepaalde spiergroepen traint, hoe je strakker in je vel komt te zitten of hoe je meer conditie of andere sportieve vaardigheden wilt ontwikkelen, we gaan er samen mee aan de slag op de momenten dat het jou uitkomt.

 

Waar de Personal Training wat eerder ophoudt bij het sporten, gaat de coaching nog verder de diepte in.

Ik kan je coachen op nagenoeg alle gebieden van fitter en vitaler leven. Patronen hebben we allemaal en soms gaan deze patronen je in de weg zitten naar een bepaald doel.
Stress, afvallen, je fitter voelen, de drempel om in een groepsles te sporten wegnemen, stoppen met roken, samen kunnen we een manier vinden om je oude patronen te doorbreken.

 

Ook als je er even helemaal doorheen zit,  je alle ballen probeert hoog te houden, maar je het gevoel hebt dat het niet meer lukt, kunnen we samen op zoek gaan naar datgene wat jou weer nieuwe  energie geeft. In de Personal Training/Coaching draait het even alleen om jou!!

 

 

 

 

"Maatje Minder"    programma

De inmiddels befaamde Maatje Minder groep is een begrip geworden binnen Gym met Kim.
De Maatje Minder Groep is een antwoord voor al die mensen die al lang tobben met hun voeding, en/of beweging.
Het lukt je simpelweg niet alleen om wegwijs te worden uit alle diëten, voedingsadviezen en overige goed bedoelde tips van mensen om af te vallen en daarom help ik je om je leefstijl aan te passen op een makkelijke manier.

Het Maatje Minder programma is een 10 weken durend programma waarin we iedere week met een kleine groep deelnemers wegen, trainen en voedingsvraagstukken behandelen. Voorafgaand aan de 10 weken krijg je een intake waarin we bespreken wat je doelen zijn en wat je motivatie is. Voor de eerste 2 weken krijg je een persoonlijk voedingsschema zodat je makkelijk aan de slag kan gaan. Let op, dit is geen uithonger schema en er is zelfs ruimte voor bijvoorbeeld je vaste wijntje op vrijdagavond!
De resultaten van de deelnemers uit de vorige groepen, zijn spectaculair te noemen.
Vraag mij er gerust naar! Eventuele sceptici, breng ik graag in contact met oud deelnemers!